Dag van Gelderland

Aanmelden

Verwerking van persoonsgegevens
De gegevens die je aan ons verstrekt, gebruiken we uitsluitend voor de communicatie en activiteiten van dit congres. Uiterlijk drie maanden na het congres, zal SPITZ congres en event jouw gegevens overdragen aan de opdrachtgever en uit haar eigen bestanden verwijderen. Lees hier onze volledige privacyverklaring.

Deelnemerslijst
Wij willen een deelnemerslijst (voornaam, achternaam, organisatie) publiceren op de website en de congresapp. Via deze app kunt u als deelnemer contact opnemen met andere deelnemers en sprekers. Uw persoonsgegevens zijn hierbij beschermd.
Mogen wij uw gegevens publiceren? *
 
Contactgegevens
Aanhef *
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
 
Organisatie *
Functie *
Ik ben werkzaam in de sector *
Anders, namelijk... *
 
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Bevestig e-mailadres *
 
Ochtendprogramma
We bieden u een bijzonder ochtendprogramma aan. Er zijn deelsessies in Theater Orpheus én excursies op verschillende locaties in de Provincie. Als u voor een excursie kiest die uiterlijk om 12.00 uur is afgelopen, kunt u ook nog kiezen voor een van de laatste deelsessies in Theater Orpheus. U kunt uiteraard ook naar meerdere deelsessies gaan in het theater. Hieronder kunt u uw keuze maken. Vanaf 13.00 uur bieden we u een lunch aan en om 14.00 uur gaan we beginnen met het middagprogramma.
 
Excursies
 
Deelsessies
 
 
Lunch
Luncht u mee in Theater Orpheus? *
 
Middagprogramma
We volgen gezamenlijk het plenaire verdiepingsprogramma met Floris Alkemade. Daarna volgen er drie verdiepingssessies rondom de thema's energietransitie, biodiversiteit en vestigingsklimaat. U kunt zich hieronder voor één van de drie verdiepingssessies aanmelden.
 
Verdiepingssessie *
 
 
 
 
* verplichte velden